Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4

En bil - to klubber - ett nettsted PDF Print E-mail

Så har det altså skjedd. To Citroënklubber samarbeider - og vi har krysset landegrensen for å få det til på beste vis. Og det er ikke tilfeldig. Førere av GT-vogn med hang til Citroën har hatt en tendens til å finne hverandre på tvers av riksgrensen tidligere - tross unionsoppløsning for et betydelig antall år siden.

Når vi nå børster støv av unionserklæringen, er det ikke politikk som står på dagsorden, men tidenes gran turismo redskap - episke Citroën SM. Bilen som i Norge bare solgte 4 eksemplarer i sin tid, men som i skrivende stund for lengst har passert 35 eksemplarer. Broderfolket var som vanlig bedre på å kjenne sin besøkelsestid og slo til med betydelig flere kjøpskontrakter - 24 i tallet. På grunn av et særlig godt samarbeid mellom SM Suedé og Citroën SM Klubb Norge gjennom flere år, fant vi det som naturlig å satse på en felles nettbasert portal.


Det endelige nettstedet du nå har funnet veien inn på - har form av en portal der mye er felles, mens klubbrelatert innhold er lagt i dedikerte nasjonale avdelinger. Du finner de typiske artiklene som beskriver bilen ved introduksjon - dens oppbygning, særegenheter, skavanker og "kick ass" egenskaper. Du finner beskrivelser på fiksing, restaurering, løpende vedlikehold, oppgraderinger og livsnødvendige modifikasjoner. Vi prøver å være oppdatert når batcher av nyproduserte deler er tilgjengelig og gjør vårt beste for å gjøre disse delene tilgjengelige for medlemmene av våre to klubber.

Men - for at et dynamisk nettsted som dette skal utvikle seg i den retningen nettopp du ønsker, er vi avhengige av at du bidrar med din kunnskap - din fortelling - dine tips. Vi ber derfor innstendig om at du ikke nøler med å komme med innspill. Du finner oss her!

Last Updated on Friday, 05 November 2010 07:10